[Afisz teatralny. Incipit] Komedia w 3 aktach Grube ryby M. Bałuckiego ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu, które wystawił Teatr Rozmaitości Towarzystwa "Kultura i Sztuka" w Lęborku. Reżyseria Tadeusz Jastrzębski.