[Lody "Calipso"] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia Danutę Sławkowską przy maszynie do pakowania lodów.