Obwieszczenie : Zarzad Miejski w Gdansku podaje do publicznej wiadomosci [...] / Kotus-Jankowski. - Kotus-Jankowski, Franciszek (1891-1958) ([s.n.], 1945)
Ogłoszenie dot. koncesji na plakatowanie udzielonej Związkowi Inwalidów Wojennych R.P. z 20.XI.1945 r.