4. Geistliches Volkskonzert : am Sonntag, den 8. November 1908, mittags 12 Uhr. (Danzig : [s.n.], 1908)
Program koncertu, który miał miejsce w Bazylice NMP (St. Marien) w Gdańsku 8 listopada 1908 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła