nie teraz, kochanie - Ray Cooney i John Chapman / projekt J. Bujny, fotografie M. Pazio ; Teatr Wybrzeże. - Bujny, Jarosław (1971- ). (Teatr Wybrzeże, 2001)
Plakat premiery 20.05.2001 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Grzegorz Chrapkiewicz, scenografia: Łucja i Bruno Sobczakowie. Nazwiska autorów plakatu przy prawej krawędzi.