Problemy pokoju i socjalizmu : czytajcie i prenumerujcie ... / J. A. Zieliński. - Zieliński, Jacek Antoni (1936- ). (WAG, 1969)
Plakat reklamujący miesięcznik "Problemy pokoju i socjalizmu". Na druku: czerwony kwiat z napisem "problemy".