Problemy pokoju i socjalizmu : czytajcie i prenumerujcie ... - Zieliński, Jacek Antoni (1936- ).; Wydawnictwo Artystyczno-Graficzne RSW "Prasa". (Katowice : WAG, 1969)
Plakat reklamujący miesięcznik "Problemy pokoju i socjalizmu". Na druku: czerwony kwiat z napisem "problemy".
Keywords: Druki ulotne -- 1945-1990.; Plakaty -- 1945-1990.