[Afisz. Incipit] Powiatowy Komitet Uczczenia 100-letniej rocznicy urodzin H. Sienkiewicza ... urządza ... akademię ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o akademii dla uczczenia 100-letniej rocznicy urodzin H. Sienkiewicza w sali Gimnazujm i Liceum 17.11.1946 r. w Malborku.