[Afisz. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku prezentuje ... Żyje się raz. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie z okazji Dnia Kobiet w gdańskiej Operze 8.03.1967 r.