[Afisz. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku prezentuje ... Żyje się raz. (Gdansk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie z okazji Dnia Kobiet w gdańskiej Operze 8.03.1967 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.