Baron Von Vegesack A. Schamberg. - Schamberg, A. (..-18..) (E.S. Gerhard, 1833)
Przedstawia portret w popiersiu majora Achillesa Cesara Dagoberta Rodericka von Vegesacka (Wismar 1769-1850 Oliwa), prezydenta wojskowego I Wolnego Miasta Gdańska od 1807 r.