Ex Libris Witold Stan. Jarosz [Witold Jarosz]. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1935)
Przedstawia ukoronowanego węża na tle półki z książkami, napis u góry: Ex Libris, u dołu Witold Stan. Jarosz.