[Afisz. Incipit] Miejski Komitet Opieki Społecznej w Słupsku urządza ... wielką zabawę jesienną ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 11.10.1947 r. w salach Hotelu Centralnego.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.