Stan i potrzeby gatunkowej ochrony grzybów i porostów / Anna Kujawa [i 10 pozostałych] ; Liga Ochrony Przyrody Zarząd Główny. - Kujawa, Anna (Liga chrony Przyrody Zarząd Główny, 2019)
Prezentacja materiałów z konferencji pt. "Stan i potrzeby gatunkowej ochrony grzybów i porostów", Białobrzegi, 20-21 listopada 2019 r. ; baza wiedzy : ogólna charakterystyka grzybów oraz ich systematyka, infromacja na temat grzybów i porostów chronionych w Polsce ; grzyby i porosty w obiektywie ; fotorelacja z konferencji.