Stan i potrzeby gatunkowej ochrony grzybów i porostów - Kujawa, Anna.; Liga Ochrony Przyrody. Zarząd Główny (Warszawa). (Warszawa : Liga chrony Przyrody Zarząd Główny, 2019)
Prezentacja materiałów z konferencji pt. "Stan i potrzeby gatunkowej ochrony grzybów i porostów", Białobrzegi, 20-21 listopada 2019 r. ; baza wiedzy : ogólna charakterystyka grzybów oraz ich systematyka, infromacja na temat grzybów i porostów chronionych w Polsce ; grzyby i porosty w obiektywie ; fotorelacja z konferencji.
Tytuł z ekranu tytułowego.
Wymagania systemowe: Adobe Acrobat Reader ; Macromedia Flash Player 8; pliki fotograficzne w formacie JPG.
Keywords: Grzyby -- ochrona -- Polska -- konferencje; Porosty -- ochrona -- Polska -- konferencje