[Afisz. Incipit:] Zarządzenie. Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... zarządza przeprowadzić ... wiosenną akcję porządkowo-dezynfekacyjną w gospodarstwach... (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o nakazie oczyszczenia i odkażenia gospodarstw posiadających zwierzęta gospodarskie w powiecie malborskim maj 1955.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne