Sofokles - Antygona / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 23.10.1983 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Jadwiga Pożakowska, muzyka: Roman Nowacki.