Sofokles - Antygona - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1983)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 23.10.1983 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Jadwiga Pożakowska, muzyka: Roman Nowacki.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.