Ex Libris Józefa Kulagi / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1961)
Nad otwartą książką popiersie nagiej kobiety, po bokach napis: Ex Libris Józefa Kulagi, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.