[Afisz. Incipit] Zarządzenie w związku z poborem rocznika 1927 zakazuję sprzedaży napojów alkoholowych ... / Tadeusz Trapszo. - Trapszo, Tadeusz (1894-1958) (Starosta Powiatowy Lęborski, 1948)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży alkoholu 23.09.1948 r.