Der Stadt Ostseebad Zoppot / Heidingsfeld. - Heidingsfeld, Fritz (1907-1972) ([wydawca nieznany], 1945)
Karta pocztowa. Na ilustracji płynąca łódź żaglowa z książkami, pod nią napis. Nazwisko autora wzdłuż liny na żaglu.