Der Stadt Ostseebad Zoppot - Heidingsfeld, Fritz (1907-1972). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1945)
Karta pocztowa. Na ilustracji płynąca łódź żaglowa z książkami, pod nią napis. Nazwisko autora wzdłuż liny na żaglu.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- 1900-1945.