[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Uczczenia Obchodu Święta Zjednoczenia Partii Robotniczych urządza ... wieczór pieśni ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wieczorze w Teatrze Wybrzeże 19.12.1948 r.