[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Uczczenia Obchodu Święta Zjednoczenia Partii Robotniczych urządza ... wieczór pieśni ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wieczorze w Teatrze Wybrzeże 19.12.1948 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.