Gdynia : Skwer Kościuszki. ([Miejsce nieznane], 1920)
Przedstawia budynek Komunalnej Kasy Oszczędności na rogu ulic Świętojańskiej i Skweru Kościuszki w Gdyni w okresie międzywojennym.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe