[Afisz. Incipit] Zarząd Klubu Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej zawiadamia iż Klub jest czynny ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o Klubie Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.