Ex libris Inga Rödel - Didelyte, Gražina (1938-2007).; Rödel, Inge. ([S.l., 1972)
Przedstawia siedzącą syrenkę. Napis u góry: ex libris, u dołu Inga Rödel. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf., data wg bibliogr.
Strona, dostęp 11.05.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1945-1990.