Kreowanie stylu w sieci na przykładzie działalności polskich blogerek / Monika Gruba. - Gruba, Monika
Internet - medium narcyzów; przestrzeń internetu przestrzenią miernoty, kultura obnażania - od wirtualnego pamiętnikarstwa po autoemisję; kreowanie stylu życia w internecie; marketing w wydaniu blogerek; anglicyzacja języka.