[Ulotka. Incipit] Danzigs einzige Theaterbesucherorganisation bietet der Danziger Bevölkerung Abend- und Sonntag-Nachmittag-Vorstellungen im Staatstheater zu kleinen Preisen. (Danzig : [wydawca nieznany], 1939)
Ulotka zachęcająca ze skorzystania z oferty zniżek do teatru.
Data na podstawie treści.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.