Księża w psychoterapii / Jacek Prusak. - Prusak, Jacek (1971- ).
Między enigmą a stereotypem. Kapłani z rodzin dysfunkcyjnych. - Rodziny z chroniczną chorobą. - Rodziny rozbite lub niepełne. - Rodziny z problemem alkoholowym. - Rodziny o słabych granicach i narcystyczne. - Rodziny z historią przemocy. Niebezpieczna triada. Kryzysy odejścia. Ksiądz to człowiek.