Ex Libris Inge Rödel - Grmelova, Anna (1926-2000).; Rödel, Inge. ([S.l., 1971)
Przedstawia drzewa, u dołu napis: Ex Libris Inge Rödel.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., datą i symbolem techniki graf.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w