Doroczne "Święto Sportu" w Gdańsku w dniach 24-25 sierpnia 1946 r. na Stadionie Miejskim : zaproszenie. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Zaproszenie na Święto Sportu.
Keywords: Kwiatkowski, Eugeniusz -- (1888-1974) -- druki ulotne; Sport -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1945-1970.