W Imieniu Kommissyi Rządzącey Zastępca Dyrektora Skarbu [Inc.:] Wszystkim w ogólności i każdemu w szczególności, a osobliwie handlującym Bankierom i Wexlarzom do wiadomości podaie Uchwałę Kommissyi Rządzącey dnia 23 miesiąca teraźnieyszego zapadłą [...] : Dan w Warszawie dnia 27 Maia 1807 / Breza, S. Sokołowski. - Breza, Stanisław (1754-1847); Sokołowski, Serafin Rafał (ok. 1738-przed 1807) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: zakaz wprowadzenia fałszywej monety polskiej, z 27 Maja 1807.