[Ekslibris] Dr. Otto Feil : Ferrara 1944 / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1944)
Przedstawia w obramowaniu renesansowy, profilowy portret młodzieńca. Napis u góry: Ferrara 1944, u dołu: Dr. Otto Feil. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.