[Ekslibris] Dr. Otto Feil : Ferrara 1944 - Feil, Otto (1894-1985).; Feil, Otto (kolekcjoner). ([S. l.], 1944)
Przedstawia w obramowaniu renesansowy, profilowy portret młodzieńca. Napis u góry: Ferrara 1944, u dołu: Dr. Otto Feil. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 20 w