[Ratusz Starego Miasta w Gdańsku] [aut. odbitki Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński], 1982)
Widok Ratusza Staromiejskiego z nad Kanału Raduni, po prawej stronie fragment nieistniejącej dziś ulicy An der Grossen Mühle z siedzibą destylarni W. Stremlow, ok. 1890 r.