Ex Libris Albert Collart / J. N. - Naha, Johann (1902-1982) (1962)
Mężczyzna z konweką w ręku podlewa znajdującego się w klatce kaktusa, obok przelatuje osa, napis: Ex Libris Albert Collart. Sygnatura artysty monogram J. N. w obrębie kompozycji.