[Zaproszenie. Incipit:] Klub EB Kazamaty ma zaszczyt zaprosić na Uroczyste Otwarcie, które odbędzie się 15 sierpnia o godzinie 20. ([wydawca nieznany], 1997)
Zaproszenie na otwarcie Kazamaty dla Maria Kowalewska-Koska. Koncert Maanam.