[Zaproszenie. Incipit:] Klub EB Kazamaty ma zaszczyt zaprosić na Uroczyste Otwarcie, które odbędzie się 15 sierpnia o godzinie 20. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1997)
Zaproszenie na otwarcie Kazamaty dla Maria Kowalewska-Koska. Koncert Maanam.
Keywords: Maanam (zespół muzyczny); 1901-2000; Kluby muzyczne i dyskoteki; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne