[Rozpoczęcie roku akademickiego w Wyższej Szkole Morskiej] / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1970)
Przedstawia władze Wyższej Szkoły Morskiej w Gdyni podczas inauguracji roku akademickiego 1970/1971.