[Ekslibris] R. Roveda / [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Przedstawia przenikające się figury geometryczne, u dołu napis: R. Roveda. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.