[Afisz teatralny. Incipit] Żołnierz królowej Madagaskaru wesoła przygoda Starowarszawska / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz przedstawienia w Teatrze Wielkim w Gdańsku 25.07.1949 r. Reżyseria: Ludwik Sempoliński.