Cykl koncertów sonat Ludwika van Beethovena : 1827-1977 / Państwowa Wyższa Szkoła Muzyczna w Gdańsku [etc. ; oprac. graf. Teresa Dymalska ; red. Mirosława Pietrzykowska ; tekst Danuta Szlagowska]. - Szlagowska, Danuta (1946-2018) ([s.n.], 1977)
Program koncertów.