[Afisz. Incipit] Święto Morza! W dniu 28 lipca ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem obchodów święta w Słupsku i w Ustce 27-28.07.1946 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.