Tomy Kushner - Anioły Ameryki - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1995)
Plakat inspirowany rysunkiem Leonarda da Vinci Człowiek witruwiański.
Miejsce wydania według siedziby instytucji.
Rok wydania według daty premiery: https://encyklopediateatru.pl/przedstawienie/3207/anioly-ameryki.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakat; Plakaty teatralne -- 1970-2000.