[Afisz. Incipit] Sobota 7. VI. 47 godz. 20-ta Sensacyjny mecz bokserski w hali samochodowej P.K.P w Tczewie ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu pomiędzy reprezentacją Marynarki Wojennej w Gdyni a K.K.S. Unia Tczew.