[Afisz. Incipit] Hallo! Hallo! ... Zarząd Związku Zawodowego Transportowców R.P. Oddział Automobilistów zaprasza ... na Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie 8-9.05.1948 r. w lokalu "Polonii" z udziałem zespołu "Wicher".