Znak : Komedia w trzech aktach Kazimierza Barnasia / Teatr Kameralny "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1948)
Program teatralny premiery 16.07.1948 r. Reżyseria: Halina Gallowa, dekoracje: Agnieszka Hornicka.