Przewlekłe choroby układu oddechowego / Henryk Mazurek. - Mazurek, Henryk
Alergiczne zapalenie błony śluzowej nosa, rozstrzenie oskrzeli, przewlekłe śródmiąższowe choroby płuc, gruźlica, nawrotowe infekcje układu oddechowego.