Składanie wieńców przy czołgu na Alei Zwycięstwa / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia składanie wieńców przez wojsko przy czołgu na Alei Zwycięstwa w Gdańsku, 1978 r.